Τρόποι Πληρωμής


Ολοκληρώνοντας την αγορά σας, σας προσφέρουμε 4 τρόπους πληρωμής για να διαλέξετε όποιον σας εξυπηρετεί περισσότερο:

Με Αντικαταβολή (Μετρητά ή Κάρτα)
Σε περίπτωση που σας παραδοθεί στο σπίτι, εξοφλείτε τον άνθρωπο της μεταφορικής.
Σε περίπτωση που το παραλάβετε από το κατάστημα, εξοφλείτε κατά τη στιγμή της παράδοσης.
        
Με Τραπεζική Κατάθεση
Με την επιλογή πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης, στο επόμενο βήμα της παραγγελίας σας εμφανίζονται τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού μας και οδηγίες για την κατάθεση.

Τα στοιχεία του λογαριασμού μας είναι:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 6850143971185
IBAN: GR06 0171 8500 0068 5014 3971 185
Δικαιούχος: ΕΥΡΕΣΗΣ ΣΤΟΚ ΣΟΛΟΥΣΙΟΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Ως αιτιολογία κατάθεσης δηλώστε τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Αφού ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας παρακαλώ στείλτε μας την απόδειξη στο info@ynot.gr.
Μόλις επιβεβαιώσουμε την κατάθεση, σας ενημερώνουμε μέσω mail ή τηλεφώνου, για την αποστολή της παραγγελίας σας.


Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή για το ποσό της παραγγελίας. Τυχόν έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον πελάτη.


Με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και Discover). Για την διασφάλιση της συναλλαγής και την απόλυτη εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος πληρωμών Viva Wallet (Viva Υπηρεσίες Πληρωμών Α.Ε.), ένα Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει:

  • Μέσω της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας στο περιβάλλον της Viva Wallet, χωρίς να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό.
  • Ή χρησιμοπoιώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στη Viva Wallet.

Κατά την πληρωμή με κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva Wallet όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Μετά την επιτυχημένη συναλλαγή επιστρέφετε στο Ynot.gr, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε ένα email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Κατά τη διάρκεια της συναλλαγής σας καμιά προσωπική πληροφορία σας (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στην ιστοσελίδα μας.


Μέσω PayPal
To PayPal είναι μια από τις πιο διαδεδομένες και αξιόπιστες πύλες ηλεκτρονικών πληρωμών που εγγυάται την ταχύτητα και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας πληρωμών.
Από τη στιγμή που θα υποβάλετε την παραγγελία σας επιλέγοντας το PayPal ως τρόπο πληρωμής, το σύστημα θα σας μεταφέρει αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal, όπου απλά συνδέεστε στο λογαριασμό σας, ή εάν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας. Στο λογαριασμό PayPal έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε πιστωτική, χρεωστική, ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, MasterCard), ή έναν τραπεζικό λογαριασμό σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία σας (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στην ιστοσελίδα μας.

Το PayPal μπορεί να επιβαρύνει την αγορά σας με τραπεζικά έξοδα, για το ακριβές ποσό των οποίων σας ενημερώνει κατά τη διαδικασία πληρωμής. Για πληρωμές μέσω PayPal, την ασφάλεια διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων αναλαμβάνει αποκλειστικά το PayPal.
Παρακαλούμε σε κάθε περίπτωση, να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες και τους όρους χρήσης του PayPal.


Η παραγγελία σας θα είναι σε αναμονή μέχρι να μας αποσταλεί η επιβεβαίωση πληρωμής από το PayPal.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παραπάνω κείμενο αποτελεί ακριβές αντίγραφο της αντίστοιχης παραγράφου των όρων χρήσης της ιστοσελίδας μας.