Σχετικά με μας

Το Ynot.gr είναι ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα που προσφέρει επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!
Τα είδη προϊόντων που δουλεύουμε είναι κυρίως προσωπικής περιποίησης και καλλυντικά. Ανά διαστήματα όμως φέρνουμε και αξεσουάρ, είδη δώρου, προϊόντα καθημερινής χρήσης, παιχνίδια, ηλεκτρονικές συσκευές και πολλά άλλα.


Δεν έχουμε μια σταθερή γκάμα προϊόντων ή κατάλογο κι ούτε φέρνουμε προϊόντα κατόπιν παραγγελίας. Οι κωδικοί που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι προϊόντα που έχουμε σε στοκ, σε περιορισμένη ποσότητα και τα οποία είναι διαθέσιμα μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμά τους.  Γι’ αυτό εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν, να ξέρετε πως υπάρχει περίπτωση, αναλόγως τον αριθμό παραγγελιών, να εξαντληθεί άμεσα. Καθώς εξαντλούνται κάποιοι κωδικοί, έρχονται νέοι να τους αντικαταστήσουν.


Παραλαμβάνουμε καινούρια προϊόντα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε κάθε 1-2 εβδομάδες θα βλέπετε στο κατάστημά μας, στις τελευταίες αφίξεις, τι καινούριο έχουμε φέρει.

Μην αμελήσετε να τσεκάρετε τις προσφορές μας στη σελίδα «Προσφορές», για να κερδίσετε δώρα με τις αγορές σας!! Η κάθε προσφορά ισχύει μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναφέρεται, ειδάλλως μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.